FAQ

1. Kdaj se prične nepozabna zabava?

V kolikor ne želiš priti prepozno na »prvi rok«, si lahko na prizorišču od 21. ure naprej.

2. Kdaj se bomo poslovili?

Na prizorišču dogodka ob 4. uri, v kolikor pa želiš svoj študentski žur še nadaljevati kje drugje, pa imaš seveda možnost to storiti do jutranjih ur.

3. Kje je prizorišče?

Dogodek Gremo na prvi rok bo potekal v dvorani Univerzitetnega športnega centra Leona Štuklja. Točno lokacijo si lahko ogledaš tukaj.

4. Koliko stane vstopnica?

Vstopnica ima v predprodaji in na dan dogodka simbolično ceno 3 EUR. Izkupiček od vstopnic bo v celoti namenjen letošnji humanitarni akciji.

5. Za kakšno humanitarno akcijo gre?

Študentski svet Univerze v Mariboru je tudi letošnji »prvi rok« obarval s humanitarno akcijo »Študenti za študente«. Pomagali bomo socialno šibkejšim študentom Univerze v Mariboru, ki kljub oteženemu socialnemu položaju uspešno opravljajo študijske obveznosti. Udeleži se nepozabne zabave in obenem z nakupom vstopnice pomagaj ostalim študentom!

6. Ali lahko ostanem brez vstopnice in nepozabne zabave?

Seveda! Število vstopnic je omejeno.

7. Kje lahko kupim vstopnico?

Predprodaja vstopnic bo potekala v recepciji dvorane UŠČ Leona Štuklja in na stojnicah na fakultetah. Informacije o predprodaji spremljaj tukaj.

8. Kaj storiti v primeru, če nekaj izgubim?

Priporočamo ti, da v množici študentov in ostalih obiskovalcev dobro paziš na svoje stvari. V kolikor bi se ti vseeno zgodilo, da bo nekaj nepričakovano izginilo, se lahko oglasiš na Policijski postaji 1, Vošnjakova ulica 1, 2000 Maribor.

9. Kako vas lahko kontaktiram, če imam dodatna vprašanja?

V primeru vprašanj se lahko obrneš na elektronski naslov studentskisvet@um.si, kjer ti bomo z veseljem odgovorili.